Ur eggo is preggo

Fantastiska underbara träningsvärk, mina bröst muskler, nederdelen av ryggen och framsida lår har fått sig en stöt.
Jennifer tog mig till bodypump igår, vilket är mer eller mindre gym till musik, den enda skillnaden är att man har en som säger precis vad man ska göra, och man tränar i princip hela kroppen. Fötterna kommer faktiskt lindrigt undan.  Nu när jag tänker efter har det faktiskt tagit på tricepserna rätt bra också!!

Jannika, befinner sig just nu i Umeå, där hon har varit sedan i Fredags och hon tänker inte lämna detta utsökta slott förrän denna fredag..är det inte härligt att prata i tredje person? Jag kommer iaf ihåg att jag heter Jannika och inte Jannike,Annika eller Annike. Jag tror det tyder på hur lite folk egentligen bryr sig när dom frågar vad man heter, jag skulle säkert lika gärna kunna säga att jag heter Cykel. Nej det var nog en överdramatisering, eller var det de?

Hur som helst, nu ska jag tillämpa ett ord som jag verkligen ogillar,påminner mig så starkt om skolarbeten som inte är gjorda men som måste bli gjorda.
Jag borde klä på mig, och jag borde göra lite skolsaker.
Att göra Borde nummer 1 kändes vemodigt, för klär jag på mig är jag ett steg närmare att göra Borde nummer 2.

Skepp O´hoj!

20:06

Jag avskyr ordet BORDE

start trippin man!

It's all set!
Hela nästa vecka ska jag vara nere hos Jennifer i Umeå, såklart med en massa arbete men jag slipper (förlåt, menar tyvär måste jag avstå från) bokenskolan..
Men det är rätt tur att jag ska vara med matematikerN herself när det är matte jag kommer missa mest i.

IAF
 WOHOHOHOHO!

RSS 2.0